Prof. Ray Siemens: The Digital Humanities Summer Institute

10.04.2018 10:30 Uhr

Wir freuen uns, Prof. Ray Siemens von der University of Victoria, Canada an unserem Institut begrüßen zu dürfen. Seinen dreitägigen Gastaufenthalt am Institut für Digital Humanities leitet Ray Siemens ein mit einem Vortrag über das Digital Humanities Summer Institute der University of Victoria, Kanada:

The Digital Humanities Summer Institute — Community-, Partner-, and Network-based DH Teaching and Training in an Institutional Framework: The Digital Humanities Summer Institute

„This talk considers current approaches to understanding the Digital Humanities as an evolving field, in the context of curriculum that can respond to its needs — in particular focusing on the community-oriented Digital Humanities Summer Institute.“